Over ons

Cnockaert Architecture ontplooit zich sinds 2012 als een jong architectenbureau die een verscheidenheid aan werkvelden betreedt. Ons team bestaat uit een groep van jonge enthousiaste mensen met een diversiteit aan persoonlijkheden en interesses. Op professioneel vlak strekt onze groep van architecten, stedenbouwkundigen en assistent architecten zich uit over een hoeveelheid aan schalen en sferen binnen de ontwerpwereld. Cnockaert bespeelt zowel het werkveld van het interieur en is actief tot op het niveau van het stadsontwerp.

 Een eigenzinnige intrigerende continuïteit kenmerkt zich in ons ontwerpmatige onderzoekend nadenken over architectuur en zijn deelaspecten. Tijdens het ontwerpproces wordt steeds geluisterd naar de aanwezige elementen, waarna we een vertaalslag doen naargelang de voeling en beleving van de beoogde architectuur.

Onze competenties vullen wij verder aan door samen te werken met bureauCnockaert, die ruim 30 jaar ervaring heeft. Ons evenbeeld staat in voor infrastructuurwerken, landschapsarchitectuur en biedt ons technische ondersteuning, aangereikt door tal van ingenieurs. Daarnaast gaan we voor specifieke bouwproblematieke steeds samenwerkingen aan met specialisten in hun vakgebied.

BUREAU@CNOCKAERT.BE